Reaksi Sedih Keluarga Mangsa Kemalangan Maut di HRPB

Nirmala Devi 38, tidak dapat menahan sebak ketika menunggu mayat anaknya N. K. Subash Varman, 16, yang terbabit dalam kemalangan selepas kereta Proton Perdana yang dinaiki mangsa merempuh sebuah lori sampah sebelum terbakar di Jalan Bercham di Jabatan Forensik Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) Ipoh. Foto ABDULLAH YUSOF, 14 NOVEMBER 2023.
L Nantha Kumar 41, dan isteri Nirmala Devi 38, tidak dapat menahan sebak ketika menunggu mayat anak mereka N. K. Subash Varman, 16, yang terbabit dalam kemalangan selepas kereta Proton Perdana yang dinaiki mangsa merempuh sebuah lori sampah sebelum terbakar di Jalan Bercham di Jabatan Forensik Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) Ipoh. Foto ABDULLAH YUSOF, 14 NOVEMBER 2023.
M Manimaran 50, tidak dapat menahan sebak ketika menunggu dua mayat anaknya M. Krishna, 20, dan Pavilesh, 16, yang terbabit dalam kemalangan selepas kereta Proton Perdana yang dinaiki mereka merempuh sebuah lori sampah sebelum terbakar di Jalan Bercham di Jabatan Forensik Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) Ipoh. Foto ABDULLAH YUSOF, 14 NOVEMBER 2023.

ARTIKEL BERKAITAN

KOMEN

TINGGALKAN PESANAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Kongsi

TERKINI